Scabiosa coaching 

Nog in te vullen

Ik ben Wilma Dekkers

Een vrouw met de nodige levenservaring. Na een periode met een aantal verdrietige gebeurtenissen in mijn leven merkte ik dat het me met vallen en opstaan weer gelukt was om opnieuw positief in het leven te kunnen staan. 

Daarnaast heb ik mezelf in die periode steeds beter leren kennen en ben mezelf meer gaan waarderen. Zelfliefde is ontstaan en dankbaarheid voor alle moois in mijn leven.

Coach Wilma Dekkers eigenaar scabiosa coachingACHTERGROND
Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn in de techniek als ingenieur in de (proces)industrie ben ik er achter gekomen dat ik het wel zo leuk vind om meer met de mens bezig te zijn. De rol van verbinder op me te nemen.
Hierop ben ik begin 2020 gestart met de opleiding 'Coach Practitioner' bij de Alba Academie in Veldhoven. Deze heb ik afgerond met het behalen van mijn gecertificeerd diploma.
'Volg je hart' werd me meegegeven door één van de docenten en ik heb besloten om naast mijn huidige baan mijn eigen coachpraktijk te starten. Met als doel de medemens te kunnen begeleiden, inspireren en te enthousiasmeren bij de thema's waarmee hij of zij worstelt in het dagelijks leven.
In 2021 heb ik mijn praktijk gestart en vanaf augustus 2022 werk ik nog een paar dagen per week als ingenieur en de overige dagen als coach. Als coach blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Onder andere door bij- en nascholingen te volgen, maar ook door het lezen van vakliteratuur plus deel te nemen aan workshops en intervisie.

DE NAAM SCABIOSA
De bloem Scabiosa is het symbool voor een nieuwe of beginnend contact of liefde. Als je graag de aandacht van iemand wilt hebben of wat dichterbij wilt komen, dan is dít je bloem.Verlieskast voor het ordenen van meerdere verliezen.


Kaarten positiviteit                                

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn