Scabiosa coaching

Nog in te vullen

Welkom

Na mijn opleiding tot coach practitioner afgerond te hebben, heb ik in 2021 mijn praktijk gestart: Scabiosa Coaching

Een coach kun je zien als een personal trainer. Iemand die je motiveert, inspireert, ondersteunt en begeleidt om het beste uit jezelf te halen om zelfgekozen doelen te bereiken. Ik zet je in beweging en geef je het duwtje in de rug om in actie te komen. Niet door je te vertellen wat je moet doen maar onder andere door je een spiegel voor te houden en je zelf te laten ontdekken wat je kunt veranderen om je doel te bereiken. Coaching doelen voor persoonlijke ontwikkeling kunnen heel divers zijn: grenzen aangeven waar nodig, voor jezelf opkomen, zelfverzekerd zijn, minder perfectionistisch leren zijn, een pro actievere houding kunnen aannemen, zelf aan het stuur zitten van je leven. 

Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden bij rouw en verlies. Hierbij is verlies heel breed. Ziekte en sterven van mens of dier, maar er zijn nog veel meer verliessituaties die je intens verdrietig kunnen maken. Een relatie die afbreekt,  echtscheiding, kinderen en ouders die geen contact meer hebben. Grootouders die hun kleinkinderen niet meer zien. Mensen die elkaar geleidelijk verliezen door voortschrijdende dementie. Een kind met blijvende beperkingen. Je werk verliezen.

In mijn praktijk wil ik je graag dichterbij laten komen. Dit doe ik door 100% aandacht voor je te hebben, empathie te tonen, oprecht geïnteresseerd te zijn en je als persoon te accepteren zoals je bent op een authentieke manier.Inspiratiekaarten voor tijdens wandelsessie.

Begeleiden bij verlies en rouw.

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn