Scabiosa coaching 

Nog in te vullen

 MIJN aanpak en Werkvormen

In het intake gesprek maken we kennis met elkaar. Ik achterhaal samen met jou wat je coachvraag is en het doel wat je wilt bereiken. Vervolgens maak ik een inschatting van de benodigde sessies. Je kunt hierop besluiten of het goed voelt om met mij samen aan de slag te gaan.

Werkvormen persoonlijke ontwikkeling: kwaliteiten, kernkwadrant, 6 logische niveaus, 3 waarnemingsposities, Trap op / trap af, emotionele ladder, subpersonen/ voice dialogue,  gedachtenrapport, systemisch werken, Disney strategie etc.

Werkvormen rouw en verlies: levenscirkel, verliescirkel, systemisch werken, verlieskast, genogram, mandala van gevoelens, duaal proces model, window of tolerance, werken met overlevingsstrategieën etc.

De  'Mandala van gevoelens' bied ik ook apart aan. Een mandala is een woord uit het Sanskriet en betekent niet alleen cirkel, maar ook bewustzijn. Je kunt de cirkel zien als het grootste symbool dat er is. Doel van het inkleuren van de blanco cirkel is het brengen van je gevoelens van binnen naar buiten. Vanuit de kracht van het onderbewuste.


Mandala van gevoelens

Voorbeeld van een Mandala van gevoelens
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn